+Followericious+

***it's time for some.... Bbbbbbbite***

Carrot Cupcakes


Ποσότητα: περίπου 20-22 cupcakes /Yield: about 20-22 cupcakes

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: /Ingredients:
Για τα cupcakes: / For the cupcakes:
2 ½ φλιτζάνια για κάθε χρήση αλεύρι/2½ cups (12.5 oz) all-purpose flour
1 ¼ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ/1¼ tsp. baking powder
1 κουταλάκι του γλυκού 
μαγειρική σόδα/1 tsp. baking soda
1 ¼ κουταλάκι του γλυκού 
κανέλα/1¼ tsp. ground cinnamon
½ κουταλάκι 
τριμμένο μοσχοκάρυδο/½ tsp. grated nutmeg
1 / 8 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλα/
1/8 tsp. ground cloves
½ κουταλάκι 
αλάτι/½ tsp. salt
6-7 μεσαίου μεγέθους καρότα, αποφλοιωμένα/
1 lb. (6-7 medium) carrots, peeled
1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη/
1½ cups (10.5 oz) granulated sugar
½ φλυτζάνι καφέ ζάχαρη/
½ cup packed light brown sugar
4 μεγάλα αυγά/
4 large eggs
1 ½ φλιτζάνια ελαιόλαδο/
1½ cups canola or vegetable oil


Για το γλάσο:   /For the frosting:  
12 κουταλάκια τυρί κρέμα philadelphia  /12 oz. cream cheese (not softened)
7 ½ κουτ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου /7½ tbsp. unsalted butter, at room temperature
1 κουταλιά της σούπας 
εκχύλισμα βανίλιας /
1 tbsp. vanilla extract
3 ¾ κούπες ζάχαρη άχνη  /
3¾ cups confectioners’ sugar


ΟΔΗΓΙΕΣ:  
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180o C. Βάζουμε μέσα στο ταψί για cupcakes χαρτάκια για cupcakes. Σε ένα μέτριο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, τα μπαχαρικά και το αλάτι.Σε ένα multi, τεμαχίζουμε τα καρότα (περίπου 3 φλιτζάνια). Καθαρίζουμε το multi και συνεχίζουμε τι διαδικασία με τη ζάχαρη και τα αυγά περίπου για 20 δευτερόλεπτα. Και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι αργά και ενώ το μηχάνημα είναι σε λειτουργία. Συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι το μείγμα να έχει ανοιχτό χρώμα και να είναι καλά γαλακτωματοποιημένο, περίπου 20 δευτερόλεπτα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε μέσα τα καρότα και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ενσωματωθεί (δηλαδή να μην έχει σβόλους το αλεύρι). Pίχνουμε το μείγμα ομοιόμορφα μέσα στις θήκες για τα cupcakes. Ψήνουμε για περίπου 20-24 λεπτά ή δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο του cupcake να βγαίνει καθαρή. Αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί τουλάχιστον 5 λεπτά, στη συνέχεια, τα μεταφέρουμε από το ταψί για να κρυώσουν τελείως. Για να κάνουμε το γλάσο, στο μπολ του μίξερ βάζουμε το τυρί philadelphia και το βούτυρο σε μέτρια-υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο, περίπου 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε και το εκχύλισμα βανίλιας. Σταδιακά προσθέτουμε την  ζάχαρη άχνη μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως, και αυξάνουμε την ταχύτητας. Χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα. Βάζουμε το γλάσο στα cupcakes και στολίζουμε με τη φαντασία σας!!!!!!

Directions:
Preheat the oven to 350° F.  Line two cupcake pans with cupcake liners.  In a medium mixing bowl, combine the flour, baking powder, baking soda, spices and salt; whisk together and set aside. In a food processor fitted with a shredding disk, shred the carrots (about 3 cups).  Add the carrots to the bowl with the dry ingredients and set aside.  Wipe out the bowl of the food processor and fit with the metal blade.  Process the sugars and eggs until frothy and thoroughly combined, about 20 seconds.  With the machine running, add the oil in a steady stream through the feed tube.  Continue to process until the mixture is light in color and well emulsified, about 20 more seconds.  Transfer the mixture to a large mixing bowl.  Stir in the carrots and dry ingredients until incorporated and no streaks of flour remain.
Scoop evenly into the prepared cupcake liners.  Bake for about 20-24 minutes or until a toothpick inserted in the center comes out clean.  Let cool in the pan at least 5 minutes, then transfer to a wire rack to cool completely.
To make the frosting, in the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment beat the cream cheese and butter on medium-high speed until well combined and smooth, about 2-3 minutes.  Mix in the vanilla extract.  Gradually beat in the confectioners’ sugar until totally incorporated, increase the speed and then beat until smooth.  Frost cupcakes when cooled.
calories in Carrot Cupcakes
  • THE BEST about Carrot Cupcakes is the high nutricion points that you get from Vitamin A.
Vitamin A is needed for normal vision, immunity, growth and reproduction. It keeps the mucous linings of he respiratory, urinary, and intestinal tracts healthy to prevent bacteria and viruses from entering. Vitamin A in animal foods is already formed (preformed vitamin A). Vitamin A in colorful fruits and vegetables is in a form that can be converted to Vitamin A (provitamin A). Carotenoids, like beta-carotene, are examples of provitamin A.
                                                             
                                                         (cupcakes via melissabakes,caloriecount)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...