+Followericious+

**it's time for some christmas cookies!!!!!**



Ingredients/ Συστατικά
- 3 cups all-purpose flour   / 3 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις
- 2 tsp baking powder       / 2 κουταλάκια baking powder
- 1 tsp baking soda           / 1 κουταλάκι σόδα σε σκόνη
- 1/2 tsp ground nutmeg   / 1/2 τριμμένο μοσχοκάρυδο
- 1/4 cups butter             / 1/4 της κούπας βούτυρο
- 1/4 cups Neufchatel cheese/ 1/4 της κούπας μαλακό τυρί
- 1 cups sugar               / 1 κούπα ζάχαρη
- 1 tsp vanilla extract    / 1 κουταλάκι βανίλια
- 1 large egg               / 1 μεγάλο αυγό
- 1/2 cups fat-free skim milk/ 1/2 της κούπας γάλα χωρίς λιπαρά
- 1 tsp all-purpose flour      / 1 κουταλάκι αλεύρι για όλες της χρήσεις
- 1/3 cups sugar                 / 1/3 της κούπας ζάχαρη

Directions:
Preheat oven to 350ºF.
In a medium bowl, combine flour, baking powder, baking soda and nutmeg; set aside.
Place butter and cheese in a large bowl; cream using an electric mixer. Add sugar and beat until batter is pale yellow; beat in vanilla extract and egg.
Add about 1/3 of flour mixture and 1/3 of milk to cheese mixture; mix batter on low speed until just combined. Repeat 2 more times with remaining flour mixture and milk, until thoroughly combined into cheese mixture.
Shape dough into a ball and loosely cover with plastic wrap. Using your palms, press down on plastic wrap to flatten dough into a hamburger shape; refrigerate for at least 30 minutes and up to 2 days.
Sprinkle a teaspoon of flour on a flat work surface. Pull off about 1/3 of dough and, using a rolling pin, roll out dough to 1/8-inch thickness. Using a 3-inch circular cookie cutter, cut cookies out of dough and place on ungreased baking sheets. Make these Weight Watchers Christmas sugar cookies any shape you want! Roll up dough scraps and add back to dough ball. Pull off another 1/3 of dough and repeat process until all dough is used — recipe will make approximately 45 cookies.
Sprinkle your Christmas Sugar cookies with colored sugar and bake until edges just start to turn golden, about 10 to 12 minutes. Remove cookies to wire racks and cool completely. Total recipe makes 45 cookies.


(ελληνικα)
 Οδηγίες: 
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 º C.Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το μοσχοκάρυδο. Το αφήνουμε στην άκρη.Τοποθετήστε το βούτυρο και το τυρί σε ένα μεγάλο μπολ χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ φτιάξτε το κρέμα. Προσθέστε τη ζάχαρη και χτυπήστε μέχρι το χρώμα του να είναι ανοικτό κίτρινο. Προσθέστε τη βανίλια και τα αυγά.Προσθέστε 1/3 του μίγματος αλευριού και 1/3 του μίγματος του τυριού περίπου και ανακατεύστε αργά με το μίξερ. Επαναλάβετε 2 ακόμη φορές με το υπόλοιπο μείγμα από το αλεύρι και το τυρί, μέχρι να ανακατευθεί ολόκληρη η ποσότητα των μιγμάτων.Σχηματίστε τη ζύμη σε μια μπάλα και καλύψτε με πλαστικό περιτύλιγμα. Χρησιμοποιώντας τις παλάμες σας, πιέστε το πλαστικό κάλυμμα για να φτιάξετε τη ζύμη σε σχήμα χάμπουργκερ. Αφήστε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά (μέχρι 2 ημέρες).
Ρίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού αλεύρι σε μια επίπεδη επιφάνεια εργασίας. Βγάλτε το 1/3 της ζύμης και, χρησιμοποιώντας ένα πλάστη, ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος 1/8 της ίντσας. Χρησιμοποιώντας κόφτες για μπισκότα , κόψτε τα μπισκότα από τη ζύμη και τοποθετήστε τα σε ταψί. Φτιάξτε ότι σχήμα που θέλετε! Ζυμώστε τα υπολείμματα ζύμης και κάντε πάλι την ίδια διαδικασία. Βγάλτε ένα άλλο 1/3 της ζύμης και επαναλάβετε μέχρις ότου όλα η ζύμη να χρησιμοποιηθεί - η συνταγή θα κάνει περίπου 45 μπισκότα. 
Διακοσμήστε τα μπισκότα με χρωματιστή ζάχαρη και ψήνουμε μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, περίπου 10 έως 12 λεπτά.

MERRY CHRISTMAS***


(via laaloosh)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...