+Followericious+

Newpost.gr "Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

 (Don't forget to translate the post,at the right)

To newpost.gr το πιο ενημερωμένο ελληνικό portal με θέματα απο Πολιτική έως και Lifestyle,απο τις 8/3/2011 φιλοξενεί στα blogs του το Modeliciousbites.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την στήλη "ΓΥΝΑΙΚΑ",πίσω απο την οποία κρύβεται μια απο τις καλύτερες ομάδες δημοσιογράφων,για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο blog μας αλλά και για τον ιδιάιτερο τρόπο που μας παρουσιάσε στα μέλη του portal ως "ένα ξεχωριστό blog που φιλοξενεί απο μικρά μυστικά ομορφιάς και υγιεινές γευστικές προτάσεις μέχρι τις τελευταίες τάσεις τις μόδας..".
Ενημερωθέιτε λοιπόν για το τι συμβαινει στον κοσμο με τα τελεύταια αλλά και πιο έγκυρα νέα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!!


 "Το διαδίκτυο έχει αποδειχθεί πρόσφορα έδαφος για την ανάπτυξη της γυναικείας φαντασίας και ευρηματικότητας αποδεικνύοντας πως η διαίσθηση έχει "άρωμα" θηλυκό. Πλέον, με ένα κλικ στον υπολογιστή σας, έχετε όλα αυτά που ζητάει πραγματικά μια γυναίκα σε ένα μόνο blog.
Στο modeliciousbites.blogspot.com, η ομορφιά συναντά τη μόδα και η τέχνη καθρεπτίζεται σε ρούχα, κοσμήματα και καθετί που αφορά τη γυναίκα που νιώθει, αλλά και θέλει να δείχνει, κομψή.
Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία από δύο νέες και ταλαντούχες γυναίκες, τη Ντορίνα και τη Τζόαν.
Ένα ξεχωριστό blog που φιλοξενεί από μικρά μυστικά ομορφιάς και υγιεινές γευστικές προτάσεις μέχρι τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τα μάτια σας μόνο..." στήλη ΓΥΝΑΙΚΑΣ!



 Ευχαριστούμε πολυ!
Yours Fashionably...Dorina+Joan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...